Air Moldova поновлює рейс Київ-Кишинів

Авіакомпанія Air Moldova з 1 серпня відновить виконання регулярних рейсів між Києвом і Кишиневом після 2-річної перерви, свідчить інформація з системи бронювання авіаперевізника.

Польоти будуть виконуватися на щоденній основі в київський аеропорт Бориспіль. Вильоти з Кишинева заплановані на 12:20, вильоти з Києва на 17:10. Час у дорозі становитиме 50 хвилин. Вартість авіаквитків Київ-Кишинів починається від 81 євро в одну сторону і від 157 євро в обидва боки з урахуванням зборів за тарифом Eco basic, що включає перевезення тільки ручної поклажі до 8 кг. Багажний збір за перевезення однієї валізи вагою до 23 кг становить 10 євро в одну сторону.

Джерело


Житло рекомендую шукати через Booking.com (за посиланням – 10% знижки)  или Airbnb (за посиланням на вас чекає знижка $42 на перше бронювання). На сервісі Hotelscombined.сom можна порівняти ціни на житло. Часто виходить знайти дешевше! Як зекономити на оренді житла в подорожі читайте в статті.

GoEuro — зручний пошуковик трансферу в ЄС: автобуси, перельоти, потяги та електрички.

Пошук перельотів по лоукостам – Kiwi.com. Зручне бронювання авіа –  Tickets.ua. Пошук та відслідковування цін на авіа – Skyscanner.com.

Пошуковик по сервісам аренди автомобілей – Rentalcars.com

Потрібен поліс страхування в породорож?  Замовити онлайн зі знижкою.

Затримали або відмінили рейс? Отримайте до 600€ компенсації через AirHelp.

Підписуйтесь на Telegram канал Ветер Дует та першими отримуйте повідомлення про знижки та акції.

Vuso UA