Dream Hostels візьме участь у «Barter Week»

Понад 450 готелів з усього світу приймуть туристів безкоштовно під час тижня «Barter Week»

На даний момент єдиним учасником проекту з України є мережа хостелів «Dream Hostel».

З 19 по 25 листопада 450 готелів в 60 країнах світу візьмуть участь в акції під назвою «Barter Week». Протягом тижня туристи зможуть зупинитися в готелях безкоштовно в обмін на товари або послуги, а не за гроші.

Серед запитів готелів найчастіше зустрічаються – допомога у підтриманні порядку готелю та творча робота, така як розпис стін або створення предметів декору. Також можна знайти роботу по оформленню сайту або прохання подарувати антикваріат.

Якщо в анкеті готелю немає списку бажань, мандрівники можуть запропонувати інший бартер, від уроків танго до предметів колекціонування, таких як комікси або платівки.

Мережа хостелів Dream Hostels, яка на даний момент є єдиним учасником у проекті з України, чекає гостей у двох об’єктах – у Львові та Варшаві. Компанія пропонує безкоштовне проживання в обмін на зйомку відео про гостей хостелу. У своїй анкеті Dream Hostels також вказують, що гість може сам запропонувати будь-яку іншу навичку або вміння, якщо зйомка відео – не його покликання.

Для зручності гостей, Dream Hostel надає спальне місце в загальній кімнаті, шафку для зберігання речей, душ і кухню. Крім того, на території хостелу є бар і кафе, де можна з’їсти смачний сніданок або обід.

Компанія бере участь в акції, з метою активізувати міжкультурний обмін і спілкування людей з різних країн в дружній атмосфері. Це дає мандрівникам можливість дізнатися щось нове і отримати зовсім інший досвід.

Більше інформації:

Barter Week – захід, який проводиться власниками італійського сайту з бронювання готелів «Bed and Breakfast».

B&B у 2009 році запустили щорічний захід «Settimana del Baratto». Під час цього заходу, маленькі готелі пропонували пожити у них безкоштовно в обмін на виконання роботи в готелі, чи то кран полагодити, плитку покласти або прибрати в номерах.

Захід отримав найбільшу популярність у 2016 році, коли участь в проекті взяло 2000 готелів. Тепер сайтом користуються об’єкти, які приймають гостей за принципом бартеру протягом всього року.

Успіх проекту привів до появи нового глобального сайту Barter Week, який цього року вперше дав можливість брати участь в проекті готелям з усього світу.