Qatar Airways продовжила програму безкоштовного проживання під час перельотів через Доху

У рамках програми Free Stayover авіакомпанія Qatar Airways продовжила термін для безкоштовного перебування в готелях під час довгих пересадок в аеропорту Доха, повідомляє avianews.com

До 31 січня 2019 кожен пасажир може забронювати проживання в готелі протягом однієї доби для подорожей до 30 квітня 2019. Раніше повідомлялось, що програма перестане діяти в кінці 2018.

Згідно до умов Free Stayover, передбачається безкоштовне надання готелю при виборі тривалої пересадки з мінімальним транзитним часом 12 годин у Катарі. Якщо пасажир хоче залишитися в Досі на довший термін, він може забронювати номер на дві доби за фіксовану плату $100.

У 2017 році Катар скасував візовий режим для України, тому нашим громадянам щоб скористатися програмою Free Stayover, не потрібно отримувати візу для виходу в місто.

Щоб скористатись послугами Free Stayover:

  • Оберіть бажаний рейс на qatarairways.com. Використовуйте опцію пошуку “мульти-місто” і вручну додайте зупинку в Досі під час відправлення або повернення. 
  • Вибирайте рейси з мінімальним транзитним часом 12 годин у Досі.
  • Після завершення бронювання ви побачите доступні пропозиції + Катар на сторінці підтвердження бронювання та електронній пошті.

Читайте більше: Новорічний розпродаж Qatar Airways: до 10 січня знижка до 40% на подорожі з Києва у напрямках Азії, Африки та Близького Сходу.