Нові правила перевезення багажу у Laudamotion

Австрійська лоукост-авіакомпанія Laudamotion змінює правила перевезення зареєстрованого багажу та ручної поклажі.

Відтепер безкоштовно на борт літака можна буде взяти тільки маленьку сумку (35х20х20) вагою до 10 кг. Це може бути невеликий рюкзак, сумка для ноутбука чи жіноча сумочка, які мають розміщуватись під сидінням перед вами

Нагадаємо, 1 лютого 2019 Laudamotion відкрила пряме сполучення Київ-Відень.

Також, тепер дві одиниці ручної поклажі (55x40x20 см вагою до 10 кг та друга – 35x20x20 см) зможуть взяти тільки пасажири які придбають опцію пріоритетної посадки (Priority & 2 Cabin Bags). Вартість Priority & 2 Cabin Bags платна від €6 до €10 та залежить від завантаженості рейсу. Окрім двох одиниць ручної поклажі, опція передбачає швидше проходження черги та доставку до літака.

Зареєстрований багаж до 20 кг можна замовити онлайн за цінами від €25 до €40. Плата змінюється в залежності від маршруту та обраних дат подорожі. Доплата в розмірі 10 євро за ціну в періоди пік подорожей, такі як Різдво / Великдень / Літо. 

Також, згідно правил перевезення багажу за перевищення ваги вам доведеться в касі аеропорту сплатити €11 за кожен зайвий кілограм.

Laudamotion – австрійська лоукост-авіакомпанія, заснована колишнім гонщиком та підприємцем Нікі Лауда у 2004 році. Штаб-квартира знаходиться у Відні, компанія обслуговує 49 напрямків у 18 країнах. Являється дочірньою компанією Ryanair, який володіє 100% акцій Lauda. Австрійська авіакомпанія відзначає, що угода з Ryanair дозволить їй за 2 роки збільшити флот з 11 авіалайнерів сімейства Airbus A320 до 30 влітку 2020 року.


Підписуйтесь на Telegram канал Ветер Дует та першими отримуйте повідомлення про знижки та акції.

Де шукати житло у подорожі?

  • Hotelscombined.сom — порівняння цін на готелі
  • Booking.com 
  • Airbnb — оренда апартаментів та кімнат, за посиланням на вас чекає бонус $34 на перше бронювання

Де ще шукати дешеві авіаквитки?

  • Kiwi.com  — зручний пошук перельотів по лоукостам
  • Tickets.ua —  пошук авіаквитків, жд та автобусів
  • Skyscanner.com — пошук та відслідковування цін на авіа

Затримали або відмінили рейс? Отримайте до 700€ компенсації через AirHelp.