SkyUp Airlines запустить чартерні рейси з Миколаєва до Анталії

З травня 2019-го року українська бюджетна авіакомпанія SkyUp Airlines буде обслуговувати ще один міжнародний чартерний рейс – сполученням Миколаїв–Анталія.

Про це повідомляє сайт Миколаївського аеропорту.

“Надихнувшись тим, яким попитом стали користуватися тури на відпочинок в Шарм-еш-Шейх (Єгипет), туристична компанія «JoinUP» вирішила, що варто розширювати горизонти можливостей для подорожей миколаївців. Нової локацією, де туристи, що вилетіли з аеропорту Миколаєва, зможуть відпочити буде курортне місто Анталія (Туреччина). Зі свого боку наш аеропорт, готовий надати всі необхідні умови для пасажирів і екіпажу повітряного судна, яке доставить мандрівників на курорт», – переконаний в.о. директора аеропорту Федір Барна.

Авіасполучення буде обслуговувати сучасний Boeing 737 авіакомпанії SkyUp. Рейси будуть здійснюватись двічі на тиждень, по середах та суботах.

На сайті туристичної компанії «JoinUP» вже можна замовити тур в Анталію з Миколаєва:

Анталія – курортне і портове місто на півдні Туреччини на березі Середземного моря, адміністративний центр провінції Анталія. Постійне населення міста – трохи більше 1 мільйона чоловік, при цьому в літній період число людей, які фактично знаходяться в місті,  може перевищувати 2 мільйони через активність туристичного потоку.

Миколаївський аеропорт збудований у 1944 році і протягом тривалого часу використовувався військовими СРСР. Пізніше почав виконувати функції цивільного аеропорту. Останній регулярний рейс був здійснений навесні 2013 року. У 2016 році аеропорт був відключений від енергопостачання за борги. У 2017 році реорганізовано в КП «Миколаївський міжнародний аеропорт». Наразі з аеропорту виконуються чартерні рейси у Шарм-еш-Шейх (Єгипет).

Читайте також: SkyUp оприлюднив правила перевезення багажу та ручної поклажі.


Підписуйтесь на Telegram канал Ветер Дует та першими отримуйте повідомлення про знижки та акції.

Де шукати житло у подорожі?

  • Hotelscombined.сom — порівняння цін на готелі
  • Booking.com 
  • Airbnb — оренда апартаментів та кімнат, за посиланням на вас чекає бонус $34 на перше бронювання

Де ще шукати дешеві авіаквитки?

  • Kiwi.com  — зручний пошук перельотів по лоукостам
  • Tickets.ua —  пошук авіаквитків, жд та автобусів
  • Skyscanner.com — пошук та відслідковування цін на авіа

Затримали або відмінили рейс? Отримайте до 700€ компенсації через AirHelp.