SkyUp Airlines базуватиметься в аеропорту «Бориспіль»

Український лоукостер SkyUp Airlines змінить базовий аеропорт на “Бориспіль” з 31 березня, наразі флот авіакомпанії базується в аеропорту “Київ” ім. І. Сікорського.

Повідомляє прес-служба SkyUp Airlines.

Зазначається, що рішення про зміну аеропорту було прийняте через обмеження щодо експлуатації повітряних суден.

«SkyUp Airlines розвивається дуже динамічно, у планах компанії – збільшення флоту та кількості напрямків. Уже зараз ми бачимо, що аеропорт «Київ» працює з нашими важкими літаками на межі своїх можливостей як з точки зору їхньої експлуатації, так і з точки зору експлуатаційних характеристик  злітної смуги. Тому нами було прийняте рішення про розміщення літаків SkyUp Airlines на території аеропорту “Бориспіль”, в терміналі F, який після ремонту та деяких змін буде відкритий наприкінці березня. Для нас це наступний етап у розвитку, подальшому відкриттю нових напрямків та збільшення частот», – прокоментував Євген Хайнацький, генеральний директор SkyUp Airlines.

Нагадаємо, у Міністерстві Інфраструктури повідомили про відкриття терміналу F в аеропорту “Бориспіль” весною 2019.

Зміна аеропорту не вплине на графіки виконання запланованих рейсів. Польотна програма буде виконана за графіком, пасажири не відчують дискомфорту в зв’язку зі змінами. Перенесення рейсів до нового аеропорту відбуватиметься поступово, про що пасажирів буде проінформовано завчасно.

SkyUp Airlines – український лоукостер заснований у червні 2017 року. Польотну програму почав здійснювати у травні 2018 року. Станом на січень 2019 року флот авіакомпанії нараховує п’ять ПС – чотири літаки типу Boeing 737-800 NG на 189 місць і один Boeing 737-700 NG на 149 місць.Авіакомпанія здійснює рейси як на регулярній, так і на чартерній основі. У 2018 році пасажиропотік SkyUp Airlines склав 442 000 пасажирів.

Нагадаємо, SkyUp повідомив про правила перевезення багажу та ручної поклажі

Інші новини SkyUp Airlines:


Підписуйтесь на Telegram канал Ветер Дует та першими отримуйте повідомлення про знижки та акції.

Де шукати житло у подорожі?

  • Hotelscombined.сom — порівняння цін на готелі
  • Booking.com 
  • Airbnb — оренда апартаментів та кімнат, за посиланням на вас чекає бонус $34 на перше бронювання

Де ще шукати дешеві авіаквитки?

  • Kiwi.com  — зручний пошук перельотів по лоукостам
  • Tickets.ua —  пошук авіаквитків, жд та автобусів
  • Skyscanner.com — пошук та відслідковування цін на авіа

Затримали або відмінили рейс? Отримайте до 700€ компенсації через AirHelp.

Теги: